+31611087291 info@peakmarketing.nl

In 6 maanden jouw bedrijf en mindset maximaliseren?

Werk samen met Robin Sips aan een strategie om jouw onderneming en mindset te maximaliseren. In 6 maanden heb jij een ijzersterk fundament en mindset die ervoor gaat zorgen dat je nooit meer tekort komt in discipline, focus en energie.

Het traject brengt jou weer terug naar de kern, dit doe ik door intensieve coaching. Hoe zelfverzekerder je bent, hoe krachtiger je jezelf gaat voelen. Dit resulteert in meer actie. Actie = reactie. Reactie = meer resultaat!

LET OP: Dit is een intensief traject. wees bereid om 10 uur per week te werken aan jezelf!

Webdesign en marketing Breda

Het onstaan van dit traject

‘Ondernemers zijn jagers.’

Als ondernemer, moet je presteren. Zo is het altijd al geweest. Maar tegenwoordig is het ‘oke’ als je niet presteert. Waarom? Omdat tegenwoordig de meeste mensen te soft zijn geworden. De maatschappij is nu gebouwd op ‘rustig aan doen’.

Wij ondernemers moeten een drang hebben in ons om te presteren, zo zijn wij gebouwd. Daar krijgen wij kracht en energie van. Bouwen aan een toekomst waar je trots op kunt zijn. Waar je gezin trots op kunt zijn. Om te laten zien aan jezelf dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt.

Wat het traject inhoudt

4 PIJLERS
1. Business
2. Goals
3. Sales
4. Mindset

Business

Zakelijk gaan we tot in de details een plan maken. Een actieplan met targets die haalbaar zijn. Kort en krachtig = helderheid.

Goals

Zonder doel dwaal je rond. Heldere doelen neerzetten is essentieel voor een bedrijf. Dit gaan we crushen!

Sales

Om doelen te behalen zal je moeten verkopen. Of het nou een dienst of product is, verkopen = essentieel. Een focuspunt waar je aan moet werken.

Mindset

Zonder een juiste instelling, gedachtes en emoties zal je falen op lange termijn. Daarom ga ik je leren hoe je je innerlijke leeuw kunt trainen.

Adviesgesprek online marketing

Je mentor

Robin Sips

Ondernemer, verbinder en doener.
Zo was ik niet altijd. Ik dwaalde tot mijn 29ste maar een beetje rond. Ik leefde in een vicieuze cirkel, vast in de matrix. Tot ik mezelf hervond door een gebeurtenis in mijn leven.

Tijdens dit proces hervond ik mezelf en verdubbelde ik jaar op jaar mijn winst. Ik herkende de punten waar ik zo vast in zat, pakte die met beide handen aan. Ik nam mezelf voor dat NIEMAND mijn leven gaat bepalen.

Vanaf dat moment kwam er een onuitputtende kracht uit mijn lichaam en brein. Deze tranformatie heeft mij zo’n ongelofelijke ommekeer laten maken dat ik me voornam om dit ook andere ondernemers te leren.

Dus, wat ga jij doen? Blijf je zitten waar je nu bent of pak je dit traject aan als een strijder? Lets go!

FAQ

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor hardwerkende ondernemers. Die voelen dat ze veel meer uit zichzelf en uit hun bedrijf kunnen halen. Ondernemers die zich afgelopen jaren zichzelf tekort hebben gedaan, het zelfbeeld niet meer klopt en gelijkstemmende personen in hun omgeving willen hebben. Ondernemers die doelen willen halen. Ondernemers die trots op zichzelf zijn of willen zijn. Die willen voelen hoe het is om succesvol te zijn. 

Wat krijg je allemaal in dit traject?

Je krijgt 1 op 1 coaching op mindset gebied. We gaan een ijzersterke mindset vormen. Mindset is alles.

– Je krijgt gelijkgestemde mensen om je heen, een mastermind. Het is een select groep van ondernemers die willen groeien en het beste uit hunzelf willen halen. Heel waardevol dus!

– Er zijn 3 live dagen vol inspiratie en marketing/sales tools om het beste uit jezelf en bedrijf te halen. Lunch en diner wordt verzorgd!

– Je komt in een groeps-app waar je vragen kunt stellen en kunt sparren. Zowel persoonlijk en zakelijke vragen mogen gesteld worden.

– Je krijgt onbeperkt toegang tot de Peak Sales training. Een online cursus t.w.v. €299 om je sales te verbeteren.

Wat is de investering?

Let’s face it. Aan elk product/dienst zit een prijskaartje. Ook aan dit traject.

Het 6 maanden PEAK POTENIAL TRAJECT bedraagt: €9999,- ex 21% BTW. Dit kan in 2 termijnen betaald worden. 1e deel van het bedrag voordat we starten. 2e deel kan vóór de tweede maand voldaan worden.

Betaal je alles in 1 termijn? Dan krijg je van mij €500,- korting. Dan is het dus €9499,- ex 21% BTW.

Ik investeer mijn tijd en passie in jou zodat jouw leven en onderneming gaat groeien. Als je dus bepaald dat je dit traject gaat doen verwacht ik 100% focus en dedication.

Start vandaag met jouw transformatie!

Boek een call

We beginnen bij het begin. Meld je aan via het contactformulier en plan samen met mij een videocall in. Zo kunnen we kijken of we matchen.

Wordt een strijder

Door het traject ga je een ijzersterke mindset vormen. Zo sterk dat je jezelf als een strijder gaat zien. Je kunt echt alles bereiken wat je maar wilt!

Wordt zakelijk onverwoestbaar

Doordat je een strijder-mindset hebt kan je nu ook op zakelijk vlak knallen. Je hebt door het traject marketing en sales geleerd. Je weet hoe je doelen kunt crushen!

Gratis intakegesprek aanvragen