+31611087291 info@peakmarketing.nl

Social Media Marketing

Social media tijdrovend? Geen inspiratie voor verrassende content? Of wil je meer succes via social media? Laat ons jou helpen om, door middel van social media marketing, jouw bedrijf (beter) op de kaart te zetten.

Strategieën Bedenken en Uitvoeren
Content Creëren & Publiceren
Campagnes Opzetten en Implementeren

LEADGENERATIE

Wij creëren opvallende en activerende advertenties voor de platformen waar jij wilt opvallen. Op deze manier komen er nieuwe potentiële klanten (leads) jouw kant op!

CONTENT MANAGEMENT

Laat je het liever in zijn geheel door ons doen? Dat kan! We zetten een campagne op voor jou en voeren deze uit zodat jij nog meer opvalt bij je volgers. Meer bereik met een persoonlijke strategie

CAMPAGNE MANAGEMENT

Als je echt het maximale uit social media wilt halen is adverteren onvermijdelijk.
Maar hoe? Met goed doordachte campagnes, Professionele advertenties, en bovenal het continu blijven verbeteren van de campagnes.

Ook Social Media Uitbesteden?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij maken vrijblijvend een offerte op

Wij maken alle offertes speciaal op maat naar jouw wensen

Bij ons zijn er een onverwachte kosten. Wij houden van transparantie

Onze social media experts weten wat ze doen en staan je graag persoonlijk te woord

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen marketing en online marketing?

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief.

Wat is Social Media marketing?

Social Media marketing (SMM) is een marketingmiddel waarbij sociale media wordt ingezet met als doel een product of idee in de markt te zetten.

Wat is Retargeting?

Retargeting zorgt ervoor dat bezoekers die jouw website eerder hebben bezocht, opnieuw met je website in verband worden gebracht doormiddel van gerichte advertenties. Met vaak als doel om alsnog een verkoop te realiseren.

Wat zijn de voordelen van Instagram/Facebook marketing?

Instagram/Facebook is een visueel ingesteld social media platform. Eigenlijk alles draait om afbeeldingen en video’s. Via Instagram/Facebook kun jij je bedrijf en je zelf dus goed op de kaart zetten. Potentiële klanten kunnen jou via Instagram/Facebook veel sneller herinneren en je zult langer in hun hoofd blijven hangen als ze zien wat voor moois je bedrijf te bieden heeft.

Zit mijn doelgroep wel op Instagram/Facebook?

Zowel mannen als vrouwen zijn te vinden op Instagram/Facebook. De doelgroep tussen de 19-60 jaar oud is nog steeds het hoogst aantal gebruikers in Nederland. Alleen de leeftijdscategorie tussen 60+ jaar oud wordt ook steeds actiever op Instagram/Facebook. Zij zien de leuke voordelen die Instagram/Facebook heeft ook meer in en vooral moeders en gezinnetjes binnen die doelgroep zijn populaire gebruikers. Hierdoor is er een brede doelgroep ook qua leeftijd die ook echt actief zijn op Instagram/Facebook.