+31611087291 info@peakmarketing.nl

Succesvolle

marketingstrategie
op maat

Wij begrijpen de kracht van social media.
Laat ons je helpen! Door middel van social media marketing
kunnen we samen jouw bedrijf nóg beter op de kaart zetten.

Ben je op zoek naar meer klanten?

Als je echt het maximale uit social media wilt halen is adverteren onvermijdelijk.

Wij creëren opvallende advertenties speciaal voor de platformen waar jij wilt opvallen. Op deze manier komen er nieuwe potentiële klanten (leads) jouw kant op!

Hoe doen we dat?
Samen creëren we goed doordachte campagnes en advertenties die aansluiten bij je doelgroep. De kunst is vooral om continu te blijven verbeteren. Maar geen zorgen! Dit nemen we volledig uit handen.

Social Media ADS
Uitbesteden?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij maken vrijblijvend een offerte op.

Onze social media experts weten wat ze doen en staan je graag persoonlijk te woord

Wij komen afspraken na

Onverwachte kosten? Daar doen wij niet aan!

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen marketing en online marketing?

Er bestaan tientallen verschillen tussen traditionele marketing en online marketing. Het grootste verschil is dat online marketing meetbaar is. Enkele andere verschillen; in tegenstelling tot de traditionele marketing kan online marketing al voor een klein budget, is het bereik van je campagne vele malen groter en is het interactief.

Wat is Social Media marketing?

Social Media marketing (SMM) is een marketingmiddel waarbij sociale media wordt ingezet met als doel een product of idee in de markt te zetten en zo meer klanten te genereren.

Wat is Retargeting?

Retargeting zorgt ervoor dat bezoekers die jouw website eerder hebben bezocht, opnieuw met je website in contact worden gebracht doormiddel van gerichte advertenties.

Wat zijn de voordelen van Instagram/Facebook marketing?

Instagram en Facebook zijn erg visueel ingestelde social media platformen. Eigenlijk draait alles om beeldmateriaal. Door foto’s en video’s te delen kun je goed laten zien wat voor moois je bedrijf te bieden heeft. Potentiële klanten zullen jou op deze manier dan ook veel sneller herinneren.

Zit mijn doelgroep wel op Instagram/Facebook?

Zowel mannen als vrouwen zijn te vinden op social media. De doelgroep tussen de 19-60 jaar oud is nog steeds het grootst. Echter wordt de leeftijdscategorie van 60+ ook steeds actiever op Instagram en Facebook. Ze zien steeds meer de voordelen in en met name moeders zijn populaire gebruikers. Dus om de vraag te beantwoorden of jouw doelgroep wel op Instagram en Facebook zit: Hoogstwaarschijnlijk wel. Maar uiteraard hebben wij alle tools in huis om dit te testen.