+31611087291 info@peakmarketing.nl

Meer klanten nodig voor uw beauty salon?

Wij helpen u met online marketing!

Wij hebben ervaring

Beautysalon Leads is een persoonlijk en professioneel internet marketing bedrijf, gespecialiseerd in online marketing en webdesign voor de Beauty branche. Hoe wij u kunnen helpen:

01. Meer klanten

Wij creëren opvallende en activerende advertenties voor de platformen waar jij wilt opvallen. Op deze manier komen er nieuwe potentiële klanten (leads) jouw kant op!

02. Webdesign

Maanden wachten op je website? Bij ons niet. Door onze persoonlijke en effectieve aanpak kunnen wij de website binnen 3 weken online hebben!

03. Instagram feed

We zetten een design op voor u en dan voeren wij de werkzaamheden wekelijks uit zodat jij nog meer opvalt bij je volgers. Meer bereik met een persoonlijke strategie

04. Offline marketing

Voor elk project stellen wij de ideale mix van communicatiemiddelen samen. Daardoor zijn onze oplossingen altijd helder, relevant en vooral doeltreffend.

100% gefocust op beauty salons

Altijd Resultaat Gedreven

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor beauty salons een goed idee.

Online Marketing

Potentiële klanten

Succesvolle Salon

Online Marketing

Potentiële klanten

Succesvolle Salon

Direct nieuwe potentiële klanten door online leadgeneratie 

U kunt op verschillende manieren voor uw bedrijf adverteren. De populariteit van adverteren via social media groeit elk jaar meer. En ook u kan niet achterblijven. Facebook & Instagram biedt handige tools waarmee u super gericht een bepaalde doelgroep aan kunt spreken.

Sturen op relevante doelgroepen

Strategieën bedenken en uitvoeren

Content creëren & publiceren

Campagnes opzetten en implementeren

Je bent in goede handen

Geloof ons niet, maar onze klanten:

"Door mijn samenwerking met Robin heb ik een goede start kunnen maken met mijn Salon. Hij heeft me in laten zien wat de kracht van een goede website, marketing en social media is. Daarnaast vind ik het altijd leuk en inspirerend om met hem over nieuwe ideeën te sparren!"

Eva – Beautysalon L’eef

"Wat een energie! Robin doet wat hij zegt en heeft altijd tijd voor je. Het is fijn dat Robin je met alles kan helpen. Website bouwen, logo ontwerpen. Niets is te gek. Onze campagne staat bijna klaar om live te gaan, ik kan niet wachten."

Jolanda – Salon Beautytime

Beautysalon websites

Hieronder vind u een paar voorbeelden van website die wij hebben gebouwd.