+31611087291 info@peakmarketing.nl

Vacature Social media manager 24 uur p/w

Wij zoeken een enthousiaste Social Media Manager voor ca. 24 uur p/w. 

Als Social Media manager bij Peak Marketing ben jij verantwoordelijk voor het beheer van onze klanten voor hun social media kanalen. 
Je maakt hun Social Media campagne van A tot Z. Het is heel belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en weet hoe Social Media werkt en dat je weet hoe je een marketingtekst schrijft. 

Je taken bestaan uit het uitvoeren van creatieve Social Media campagnes en het ontwikkelen van content wat aansluit bij de branding en de doelgroep van de klant. Onze meeste klanten komen uit de fitness- en beauty branche. Het zou fantastisch zijn als je hier connectie mee hebt. 

We zoeken iemand die gepassioneerd werkt en bekend is met social media. Je talent is door de content die je maakt klanten hun Social Media te laten groeien en ze te laten uitblinken in hun competitieve markt. Je weet als geen ander op een enthousiaste manier te communiceren met onze klanten. 
Het kantoor waar je werkt is gelegen in Breda. 

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving waarbij ‘learning on the job’ een vanzelfsprekendheid is. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Vacature omschrijving: 

De volgen taken behoren tot je werkzaamheden: 
• Onderhouden en uitbouwen van onze eigen huidige social media kanalen.
• Het onderhouden van Social media kanalen van onze klanten met teksten, reels en bijbehorende afbeeldingen.
• Social advertising. Samen met het team bedenk je nieuwe campagnes en onderhoud je deze om ons bedrijf onder de aandacht te (blijven) brengen bij de doelgroep.

Gewenst profiel: 

Je bent loyaal, makkelijk in omgang, ambitieus, creatief en betrouwbaar. Je beheerst de Nederlandse taal en je hebt verstand van Marketing. Je houdt van enthousiaste gesprekken voeren. Je bent zelfverzekerd over je kwaliteiten en je brengt een fijne energie over. 
Het is leuk als je zelf ook op Instagram en Facebook te vinden bent. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je kickt op goede marketingteksten schrijven. 
Daarbij ben je flexibel inzetbaar. En uiteraard heb je interesse in marketing en verkopen.

Denk jij dat jij in ons team past en ben je bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan?