+31611087291 info@peakmarketing.nl

Reviews

Wat voor mij heel belangrijk is, is dat een website van alle kanten klopt....en dat is het ook geworden. Mega veel reacties gekregen maar vooral de meeste met ; prachtige site, heel professioneel Dat dus....doel bereikt! Buiten het feit om ,dat ik een mega relatie heb met appjes/emails....Robin dat nooit vervelend vond en meteen dingen voor mij in orde maakte, wat ik maar vroeg en nog steeds Een fjn persoon, Robin Sips ( ook belangrijk) ,professioneel maar ook met humor. Dank je voor alles en wat nog komen gaat !

thumb Willeke Brouwer
8 November 2021

Robin heeft mijn website zooo mooi en snel gemaakt . Mijn websites die ik had waren informatief opgezet en werden bovendien heel veel gehacked. Nadat ik Robin had laten kijken, kwam hij vrijwel meteen met een duidelijk en concreet plan . Mijn wens was een meer klant gerichte website en een website waar al mijn diensten op staan. Robin heeft voor mij alles samen weten te brengen en daarbij een stuk branding ook op zich genomen . Ik ben zo ontzettend dankbaar en blij met deze prachtige website waar ik mij helemaal in kan vinden. Hij is snel duidelijk en denkt goed mee . Ik raad Robin aan iedereen aan die een betrouwbare goede partner zoekt om dit te laten doen . Dankjewel Robin voor jouw mooie talent , websites maken . Orsaya

thumb Motivatie&inspiratie
8 February 2022

Zeer goede ervaring met sips online marketing b.v. Zeer duidelijk en komt zijn afspraken na dankzij de bouw van onze Website is ons bedrijf gegroeid. 👍👍

thumb Bekir Adiguzel
8 November 2021

Leuk bedrijf om mee samen te werken. Niets is te veel gevraagd. Wij weten zeker dat we met Sips Online Marketing B.V. in de roos hebben geschoten

thumb Jero Music
8 September 2021

Ik heb super goede ervaringen met Robin, hij heeft onlangs een professionele website voor mij ontworpen. Daarnaast heeft hij het ontwerp voor mijn folders en visitekaartjes gemaakt! Robin staat dag en nacht voor je klaar, waarbij de communicatie vlot verloopt! De leerzame marketing trainingen zijn ook erg leuk, die met veel enthousiasme gegeven worden!

thumb Ashley Maasdam
8 November 2021


Peak Marketing heeft Studio Akkr. een vliegende start gegeven! Onder de naam Studio Akkr. ben ik begin 2022 een personal EMS trainingsstudio gestart in Pijnacker.

Peak Marketing heeft voor ons een strakke en heldere website opgeleverd. Vervolgens hebben zij een knallende online wervingscampagne neergezet. Het aantal leads uit deze campagne heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Dit heeft Studio Akkr. een vliegende start gegeven.

Met Robin is het prettig samenwerken. Hij denkt mee, geeft feedback, schakelt snel en is oplossingsgericht.

thumb Jeroen van den Akker
2 April 2022

Wat een energie! Robin doet wat hij zegt en heeft altijd tijd voor je. Het is fijn dat Robin je met alles kan helpen en daarvoor indien nodig experts inschakelt. Website bouwen, funnels, logo ontwerpen. Niets is te gek. Onze campagne staat bijna klaar om live te gaan, ik kan niet wachten.

thumb Lenka Luhulima
15 February 2022

Fijne samenwerking gehad en super blij met mijn website en marketing!

thumb Eva van Moergastel
25 April 2022

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Robin. In september ben ik gestart met mijn onderneming als lifestyle coach en geef ik EMS-trainingen in mijn studio. Vanaf het begin zet Robin voor VitaHealthCoach de Facebook campagnes op en houdt deze in de gaten hoe ze het doen. Sinds kort heeft hij ook mijn website onderhanden genomen en hierdoor heb ik veel meer aanvragen gekregen. Robin heeft een persoonlijke benadering en is hierdoor betrokken bij hoe jouw bedrijf online zichtbaar is. Ik kan alleen maar zeggen; Super service!

thumb Madelon
8 February 2022

Robin is echt een machine! 24/7 bereikbaar en altijd bezig met verbetering. Denkt goed met je mee en de samenwerking is super fijn.

thumb Mesut Esinti
8 February 2022

Een marketing-bedrijf met heel veel kennis en ervaring, wat aan alles te merken is. Robin is bereid om antwoord te geven op elke vraag, zijn geduld is merkwaardig hoog en hij legt alles uit op een manier dat jij en ik dit kunnen begrijpen. Robin is erg persoonlijk betrokken en bijna 24/7 bereikbaar, op elke vorm van communicatie. Hij brengt dingen op een luchtige manier, want het moet wel leuk blijven en hij is eerlijk. Hij zal zeker zeggen als hij iets op een andere manier zou doen. En vaak heeft hij gelijk... Wij hebben nu al heel veel profijt van Robin's campagnes en hebben vertrouwen in elkaar. Dat werkt onwijs fijn. Ook de sales-trainingen hebben ons uitgedaagd en geholpen op manieren dat we niet wisten dat ze nodig waren. Voor ons, als EMS-bedrijf, ook erg prettig dat Robin zoveel ervaring heeft in deze branche. In deze onzekere en spannende openingsfase brengt hij houvast en controle. Kortom, wij zijn erg enthousiast over Sips Online Marketing B.V. en kunnen nu al niet meer zonder! EMS Lijfcafe Santpoort-Noord

thumb Noa Dekker
8 September 2021