+31611087291 info@peakmarketing.nl

Meer klanten nodig voor uw fitnessclub?

Wij helpen u met online marketing!

Wij hebben ervaring

Peak Marketing is een persoonlijk en professioneel internet marketing bedrijf, gespecialiseerd in online marketing en webdesign voor de fitness branche. Hoe wij u kunnen helpen:

01. Meer klanten

Wij creëren opvallende en activerende advertenties voor de platformen waar jij wilt opvallen. Op deze manier komen er nieuwe potentiële klanten (leads) jouw kant op!

02. Webdesign

Maanden wachten op je website? Bij ons niet. Door onze persoonlijke en effectieve aanpak kunnen wij de website binnen 3 weken online hebben!

03. Social beheer

We zetten een design op voor u en dan voeren wij de werkzaamheden wekelijks uit zodat uw bedrijf nog meer opvalt bij uw volgers. Meer bereik met een persoonlijk strategie!

100% gefocust op sportclubs

Altijd Resultaat Gedreven

Wil je het meeste uit je online marketing halen zonder daar zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Dan is online marketing voor sportclubs een goed idee.

Online Marketing

Potentiële klanten

Succesvolle Club

Online Marketing

Potentiële klanten

Succesvolle club

Direct nieuwe potentiële klanten door online leadgeneratie 

U kunt op verschillende manieren voor uw bedrijf adverteren. De populariteit van adverteren via social media groeit elk jaar meer. En ook u kan niet achterblijven. Facebook & Instagram biedt handige tools waarmee u super gericht een bepaalde doelgroep aan kunt spreken.

Sturen op relevante doelgroepen

Strategieën bedenken en uitvoeren

Content creëren & publiceren

Campagnes opzetten en implementeren

Je bent in goede handen

Geloof ons niet, maar onze klanten:

"Ik heb super goede ervaringen met Robin, hij heeft onlangs een professionele website voor mij ontworpen. Daarnaast heeft hij het ontwerp voor mijn folders en visitekaartjes gemaakt! Robin staat dag en nacht voor je klaar, waarbij de communicatie vlot verloopt! De leerzame marketing trainingen zijn ook erg leuk, die met veel enthousiasme gegeven worden!"

Ashley – Thunderfit

"Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Robin. In september ben ik gestart met mijn onderneming als lifestyle coach en geef ik EMS-trainingen in mijn studio. Vanaf het begin zet Robin voor VitaHealthCoach de Facebook campagnes op en houdt deze in de gaten hoe ze het doen. Sinds kort heeft hij ook mijn website onderhanden genomen en hierdoor heb ik veel meer aanvragen gekregen. Robin heeft een persoonlijke benadering en is hierdoor betrokken bij hoe jouw bedrijf online zichtbaar is. Ik kan alleen maar zeggen; Super service!"

Madelon – VitaHealthCoach

fitnessclub websites

Hieronder vind u een paar voorbeelden van websites die wij hebben gebouwd.

fitnessclub socials

Hieronder vind u een paar voorbeelden van social accounts die wij beheren.